LÖRDAG


Jag fick lite tråkigt efter några timmars plugg så jag gick ner på stan istället. Min dagkräm börjar ta slut så jag bestämde mig för att unna mig en riktigt bra en. Det fick bli en Chanel Hydra Beauty Créme - det är jag fan värd efter allt plugg! Hoppas den är lika bra som jag hoppas :-)
 
På vägen hem började jag fundera över hur mycket pengar jag egentligen lägger på krämer och smink. Det är ganska många tusenlappar per år, jävligt onödigt enligt vissa kanske. (Jag ser framför mig hur killarna i Lyxfällan skakar på huvudet typ). Men jag tycker verkligen inte det. Alltså så mycket som min hy och mitt hår har förändrats de senaste åren så tycker jag verkligen att det är värt de pengarna. Okej, jag skulle kunna göra mer av annat om jag avstod mitt smink och allt sånt, men nej, alltså jag vill känna mig fin också - det är också viktigt! Det här kan låta jätteytligt men en dag som jag känner mig asful kan inte bli en bra dag, punkt. För mig är mitt utseende viktigt, och därför vill jag lägga pengar på det. Jag inbillar mig också att jag gör en investering inför framtiden och att jag kommer se fräsch ut även när jag är 45. Men det får tiden utvisa ;-)
 
Ikväll ska jag äta middag med Rebecca, det ska bli såå kul! Känns som att jag inte lämnat lägenheten på typ en månad eftersom jag varit nergrävd i mina böcker, så det ska bli skönt att få andas lite och komma ut och se folk. Och så är jag väldigt sugen på rosé hehe.
 
Hoppas ni har en fin lördag! <3
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype