24

Hej, det var inte igår! Hur mår ni? Jag mår bra. Jag är gräsänka hela veckan och försöker se positivt på det och njuta av min egentid. Jag gillar ju faktiskt att vara själv egentligen. Igår satt jag och läste och gjorde playlists hela kvällen. Det tråkiga är dock att jag har typ noll inspiration till matlagning just nu, och det blir ju inte bättre av att man ska laga till bara sig själv. Ge mig massa vegetariska mattips, snälla!! Jag har verkligen ingen fantasi alls.
 
 
I Lördags fyllde jag 24 år! (That horror...) Såhär såg jag ut då, Andreas fotade mig när vi var på väg till tåget mot Köpenhamn. Sen hyrde vi cyklar och gled runt i solen hela dagen, och till födelsedagsmiddag blev det (vegetariska) köttbullar och potatismos på The Union Kitchen. En perfekt dag faktiskt :) Jag gillar verkligen Köpenhamn, det är så mysigt. Enda nackdelen är att jag inte förstår vad de säger, haha. Men jag har börjat bli bättre även på det.
 
Nä, nu ska jag ta tillvara på min egentid och ta en riktigt lång promenad.
Vi hörs! <3
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype