Pariiii!

Ni som följer mig på Instagram har redan sett att jag varit i Paris i helgen. Vi bokade detta för bara nån vecka sen så det var ganska spontant. Ni vet väl att Paris är min favoritstad i hela världen? Man kan inte åka till Paris för många gånger helt enkelt.
 
Här kommer några bilder från helgen: 
 
 
 
Vi anlände i fredagsmorse till växlande molnighet och en regnskur. Men sen sken solen på oss resten av helgen :)
 
 
Jag älskar alla dessa tidningskiosker man ser runtom i staden.
 
 
Fina portar kan man också hitta överallt. Här är jag framför en väldigt röd dörr i Saint-Germain.
 
 
En obligatorisk chevré chaud! Här på Café St Regis. Ett hett tips, såå mysigt ställe och jättetrevlig personal. Plus god mat såklart.
 
 
Drömbilen!
 
 
Shopping på La fayette... Jag är ju dock ingen storshoppare (tro det eller ej) så det blev inga jätteutsvävningar här.
 
 
Och macarons från Ladurée. Dock åt vi inte några macarons denna gången.
 
 
Men jag hade picnic i hotellsängen med eclairs.
 
 
Vi promenerade också i Montmarte, där jag faktiskt aldrig varit innan men det var såå mysigt. Kan tänka mig att det är ännu finare framåt våren när träden blommar :)
 
 
Och så gick vi naturligtvis förbi min favoritpark som jag visat upp här typ 17 gånger... Place des Vosges! Men den är så fin, kan inte se mig mätt på den.
 
 
Vi avslutade helgen med middag på Ober Mamma. Cool restaurang, god pizza och DEN GODASTE tiramisun jag någonsin ätit!! Asså på riktigt, så sjukt god. Ni måste gå dit om ni är i Paris, men var beredda på att köa, det är väldigt poppis och man kan inte boka bord...
 
Tack för en jättefin helg Paris! Jag återkommer! <3
Imorse gick jag upp vid 04:30 för att hinna med flyget hem så jag är inte jättepigg just nu. Har suttit och pluggat sen jag kom hem så ögonen börjar svida lite. Ska ta en kaffe och sen försöka mig på att springa en runda! Vi hörs :)
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype