Plötsligt händer det...

...jag uppdaterar bloggen för första gången på ett år! Hur mår ni? Jag är ganska slut som artist efter en sommar med jobb, resor och ett jäkla flängande. Har packat min väska vaaarje Torsdag hela sommaren för nya äventyr till helgen. Och visst har det varit kul men fy vad trött jag är i själen nu alltså. Vill bara sitta i ett tyst rum i en vecka och stirra in i väggen typ. Men jag jobbar ända in i det sista av mitt sommarlov. På Måndag börjar skolan igen. Alltså dra mig baklänges vad nice det ska bli. Jag är sjukt taggad på att plugga och återfå mitt vardagsliv igen, hehe. Nu när jag jobbat så har jag haft så långa dagar med mycket pendlande och noll energi på kvällarna så känns liksom inte som att jag fått något gjort i sommar förutom att springa. Nu kommer jag ha möjlighet att gå på stan, äta lunch med en vän, fika, shoppa, promenera, träna, sova ut på morgonen. Det LJUVA studentlivet. Eller hur var det nu? Egentligen innebär det gröt till frukost framför nyheterna och sen non-stop plugg fram till klockan 20 ungefär. Med eventuell paus för en promenad om det är fint väder. Till lunch (och middag för den delen) serveras linsgryta. Eller spenatsoppa. IBLAND lyxar jag till det med tacos. Och de riktigt fattiga dagarna blir det gröt tre gånger om dan. HALLELUJA. Man blir ju inte fet iaf.
 
Jag har börjat titta på Bron. Lite efter, ja. Jag har verkligen fastnat men jag tycker det är såå läskigt att titta själv. Igår vågade jag knappt släcka lampan när jag skulle sova, haha. Vet inte varför jag blir så rädd egentligen. Jag sa till Andreas att det måste vara för att det utspelar sig i Malmö och Köpenhamn och jag känner igen mig så mycket. Den känns bara så kall och hård och jag är ju en mystjej. Sen så hatar jag intro/outro-musiken. Alltså jag vill krypa ur mitt skinn för att den är så obehaglig.
 
Åh, jag har så mycket jag vill skriva men känns bara som att jag svamlar. Nu ska jag se Bron! *Help*
Hörs :)
 
Jag på en bro (vi kan ju låtsas som det iaf) i Palma i förra veckan. Jag har förövrigt 2 bilder på min dator. Båda är på mig själv, haha. Narcissist javisst.
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype