Ny stil, körkort och SEMLOR!!!

Hallå eller! Solen skiner på mig idag och det känns faaab. Just nu sitter jag och skriver, men ska strax äta lunch och sen ut och springa. ÄLSKAR att springa på fredagar för då kan man lyssna på Träningspodden samtidigt! <3 Jag varnar redan nu för väldigt spretigt inlägg, jag hade bara väldigt mycket att säga idag.  
 
Igårkväll hade jag så tråkigt, så jag satte mig och började redigera bilder. Har känt ett tag att jag skulle vilja ha en ny "stil" på mina bilder. Har kört på ljusa, ganska kalla bilder ett tag nu och känner att jag vill ha något nytt. Så jag började redigera, och resultatet blev jag mycket nöjd över! Jag tycker inte om att lägga upp gamla bilder på Instagram, så nu får ni lida av mina gamla bilder, för jag måste visa upp dom nånstans hehe..
 
Ser ni hunden som hoppar ner i vattnet?
 
 En turist.
 
Frukost på Café Cappuccino i Palma.
 
Öregrund.
 
Cafe Charlot i Paris. VILL DIT NU.
 
Vad tycker ni om stilen på bilderna? Är det för mycket redigering eller tycker ni att det är fint? Jag gillar att det känns varmt och lyxigt, nästan lite vintagekänsla. Får otrolig sommarlängtan när jag ser dessa bilder.. Och vill åka till Paris prompt. Skulle vilja bo där osv. Måste lära mig franska bara, men det har jag ju skrivit på min nyårslista inför 2017.
 
En annan punkt på den listan (vilken övergång!!) är att jag ska ta körkort. Jag ringde så igår och bokade in mig och Andreas på handledarkurs i Februari! Har velat mellan olika körskolor fram och tillbaka, men bestämde mig tillslut för en som ligger ganska nära hemmet och som ser professionell ut. Jag kommer ju ändå mest köra med Andreas så jag tror inte att det spelar någon större roll. Men, wish me luck med körkortet! Jag vill gärna ha det klart innan sommaren, men eftersom jag inte ens börjat än så kan jag inte säga något om det än. Målet är iaf att jag ska kunna köra i sommar :)
 
Så sista punkten i min schizofrena rubrik, semlor. Jag har ju kört sockerfritt nu i Januari. Det har gått förvånansvärt bra faktiskt. Det trodde jag inte, men jag har knappt varit sugen på något sött. Tills för nån dag sen när ett attacksug flög på mig. JAG VILL HA EN SEMLA NU! Jag sitter och tittar på semlor på Instagram i timmar. Jag googlar efter bästa semlan i Malmö... Är sugen på prinsessemla. Semmelwrap. Klassisk semla. Vill mula mig med semlor. Nästa helg smäller det. Då ska jag äta semlor som att det inte fanns nån morgondag. Längtar!
 
Nu ska jag steka bananpannkakor till lunch. Ciao!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype